Beromen dengan datin dalam bilik

...””selama ni atuk yang jaga Anis dari kecik sampailah dah besar sekarang. Setelah 8 tahun menduda akhirnya janda beranak 3 juga dipilih. Sidiq duduk sambil mengusap rambut cucu kesayangannya.”Anis tak suka atuk kawin ke? ”, Hj sidiq memandang dalam anak mata cucunya keliru.“yalah..anis ni lebih kurang je anak-anak dia tak akan nak panggil nenek kot? Itu rupanya yang dirunsingkan cucunya.“sudahlah Anis jangan pening-pening. Anis memandang lesu langkah atuknya bukan itu sebenarnya yang dirunsingkan.

Dia sendiri tidak menyangka akan naik sekali lagi ke atas pelamin setelah kehilangan seami berbelas tahun lamanya. Sidiq agak berusia namun entah kenapa rasa sayang tumpah pada lelaki itu. masih terbayang jelingan Nina seakan ingin menikamnya. Mak tengok tadi si Fahrin tu makan pun ambik sendiri..” Nina tersentap.

Merah mukanya mendengar teguran Fátimah“dia dah biasalah mak…”“hahh…yang biasa tulah esok jadi masalah…”, maknya sudah mula ingin membebel.“mak Khai bila balik? Fuhhh selamat wajah kerut maknya mula hilang mendengar nama anak kesayangannya disebut.”emmm entahlah katanya minggu depan, rindunya mak dekat dia”, Nina mencebik. Maknya sanggup bersusah payah untuk menanggung Khairul di luar negara.***Genap seminggu Anis hidup bersama isteri Atuknya, namun masih ganjil rasa perjalanan hidup barunya.

Pantas aku memandang atuk yang sedang terhangguk-hangguk.

Sekali lagi aku menarik nafas panjang.”atuk bila pulak layan lagu ni?

””haiii anak mak ni...mestilah mak bahagia anak manja mak kan dah balik”, diusap rambut anaknya yang sudah rebah di ribanya.

Khairul sememangnya anak yang manja.”maksud khai dekat rumah ni..””khai.layan mak baik sangat.lelaki yang baik, lantaklah orang nak kata apapun mak bahagia dengan dia”, khairul tersenyum.”emmm kenapa tak pernah tengok pun cucu ayah tu masa khai kat sini ek”,”si anis tu budak bijak, dia sekolah asrama penuh lepas tu terus universiti, manalah khai nak jumpa dia.

Anis masuk ke dapur melihat kalau-kalau ada lagi lauk yang boleh dimakan. Fatimah tersenyum mendengar pujian yang lahir dari mulut Anis.“ehhh makan apa tu, mee goreng udang..lagi tak?

terasa nak makan lagilah mak..” suara manja Khairul pula memecah sunyi di dapur.

”, pertanyaan itu membuatkan Fatimah terdiam“mak..tanya ni..”,“dia belum biasa lagi dengan mak”, jawapan itu membuatkan dahi khairul berkerut. Lepas nenek tinggalkan kita Anis tak pernah tinggalkan atuk..sakit pening atuk kan dengan Anis”, Anis mengangguk perlahan.”Anis sayang atuk...”, Anis tersenyum manja..”hahhh nilah awek atuk...senyum je, dah pergi masuk makan. Nak meminta kepada mak cik timah terasa malu pula.“Anis nak makan ke?

Atuk tahu anis tak makan lagikan”,”baik bos......” ketawanya tercetus bahagia. ”, suara itu membuatkan Anis berpaling.“taklah....” krikk krikk..pantas Anis menekan perutnya. Fatimah tersenyum, yakin gadis itu lapar.“mak cik ada masak mee goreng udang tadi, nanti mak cik keluarkan kita makan sama-sama”, Anis mengangguk perlahan tidak dapat menafikan perutnya yang lapar tahap dewa.“emmm...sedap”, tiba-tiba pujian itu keluar secara tak sengaja.

Dia kini Anis Suraya yang cukup bersemangat.”Hishhh biar betik ni tuk. ”, dengan kuasa bulan dan bintang dengan machonya Hj. Fuyooo kalau Malik nor ada di tempat kejadian mesti tabik springlah dekat atuk.

421 Comments

  1. Why Teen Sex is the Best: Teens are loaded with energy and can put on live sex shows that last for hours at a time.

  2. Find the perfect boyfriend for your sign: The Aries lady is a bold, fierce woman with a staunch sense of independence. She has a good head on her shoulders and the energy to take on whatever life throws at her. She will always keep you guessing with her gentle mystery. Never jaded by the world, she is pure of heart and always a true believer in love. She is very likable and can make friends no matter where she is. She is attracted to people who share in her passions.

  3. "Fantastic, I'd have never joined up to online dating if it wasn't for a friend of mine who set me up on your site. I've never been a fan of writing about myself or trying to 'big' myself up...... " "I met a total hunk on MSF, very true to his profile and one of the most gentlemanly men I have ever met!

  4. Software developers may produce applications and video games using Adobe Flash Builder, Flash Develop, Flash Catalyst, or any text editor when used with the Apache Flex SDK.

  5. — Linda Carnazzo knew that when she was dating her future husband that he might have another vocation as well: to serve as a priest in the Melkite Greek Catholic Church.

  6. The atmosphere was very comfortable and girls at the speed dating were smart and easy-going.

  7. Skandal Anak Sekolah Pare [ DOWNLOAD ] Skandal Mahasiswi Bogor [ DOWNLOAD ] Mahasiswi Cantik Bandung Main Sama Dosen [ DOWNLOAD ] Paksa ML Pacar Temen Ancam Bocorin Rahasia [ DOWNLOAD ] Skandal Perselingkuhan Dengan Tetangga [ DOWNLOAD ] Mesum Sambil Nonton Bokep [ DOWNLOAD ] Forum dewasa nonton bokeh online, streaming bokep, video bokep indonesia terbaru, abg mesum, nonton streaming gratis, tante hot, sex ngentot hot, nonton hentai Situs nonton bokep online dan download video bokep terbaik 2016.

Comments are closed.