Free sex chats in south africa no subscription - Hot exhmaster melayu sexy baju tidur sex jilat air mani

pagi tu, aku masuk kerja macam biasa,memang hari tu ramai budak2 ofis perempuan gemar pakai baju kurung,kebaya.Bajet nak nampak sopan tapi yang pakai kebaya transparent and dalam cover dengan tube pun ader.Dalam 10minit, mungkin selepas dihasut syaitan, kak suri pun mungkin perasan kot.

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.

Masuk lagi ke dalam nampak la perumahan tu, aku pun drive keliling.”memang habis kiter kalau pembeli komplen kat tv3” kata kak suri sambil tersenyum.

"kata "ok kak ogy,thanks"ogy kata "ok",aku kata lagi "terima kasih kerana sanggup serahkan dara kak ogy kat saya"ogy kata "tak apa,memang dari dulu lagi kak nak bagi,tapi masa tu tengok macam tak layan je"kata "takut masa tu"ogy tersenyum lebar je.lepas tu aku pun masuk tidur la.besok tu aku tengo baju tidur tu ada dalam bilik aku,apalagi aku terus pakai dan aku terus melancap gila bau kak ogy.

Disini aku ingin menceritakan pengalamanku bersama seorang kakak berumur di ofisku.

"kata "cantik kak ogy dengan bentuknya"dekatkan hidung aku dekat vagina kak ogy dengan beraninya dan aku kata "boleh tahan la bau kemaluan kak ogy"ogy senyum je.sebab aku dah mula stim,aku pakai kain masa tu,memang nampak jelas zakar aku tengah stim,nak keatas,kain aku terus la cium dan jilat vagina kak ogy diam lama sikit,vagina kak ogy dah mula basah.tangan aku ramas-ramas tetek kak ogy.keras gila tetek kak ogy pun duduk sekali dengan aku di atas lantai lepas tu kak ogy selak kain ogy urut-urut,picit-picit zakar bertambah stim ogy mula jilat jari dia lepas tu terus urut zakar masa ni kitaorang macam posisi 69 gila bila aku jilat vagina kak ogy.adala dalam 15 minit,aku terus baringkan kak ogy atas katil aku,tapi sebelum tu aku hampar kain lain lain atas katil ogy tengok ja macam menanti aku bersetubuh dengan terus naik atas mula cium kak kucup bibir kak ogy yang basah aku telan air liur kak ogy yang tengah urut zakar aku terus pandu masuk zakar aku dalam vagina dia.punyalah payah nak masuk,maklumlah anak dara kak ogy suruh aku tekan kuat-kuat sebab dia dah tak tahan.puting kak ogy dah mula merah.vagina kak ogy dah mula basah,air melimpah atas kain cadar juga aku cuba nak masukkan zakar aku dalam vagina kak ogy tapi akhirnya dapat dah berjaya masuk,kak ogy memang jerit perlahan je sebab sakit,lepas tu aku nampak darah keluar dari vagina kak telah menodai anak dara orang malam terus hayunkan zakar aku sampai adalah dalam 15 tu banyak air kak ogy yang keluar.licin habis lubang vagina kak memang sedap je aku nak pancut kak ogy tak bagi aku pancut dalam vagina dia,dia takut nanti dia aku cabut zakar aku dari lubang vagina kak ogy lepas tu pancut dekat luar vagina kak ogy.lepas tu kak ogy lap vagina dia dengan tangan aku lepas tu kak ogy jilat tangan aku.memang nikmat habis malam terus terbaring atas badan kak ogy.malam tu aku bersetubuh dengan kak ogy 3 kali.memang dah tak pancut dah air mani best la dalam pukul 4 pagi lebih,kak ogy dan aku keletihan ,kak ogy nak balik ke bilik kata "kak ogy boleh tak bagi baju tidur kak ogy tu kat saya"ogy kata "esok ajelah"kata "puas tak tadi?

"ogy kata "the best,esok kak ogy bagi baju tidur ni,suka ye baju tidur nii"kata "suka sangat kak ogy"ogy "ok selamat sebelum kak ogy balik,kak ogy akan letakkan baju tidur ni dalam bilik,pergi ambil,ok?

Aku yang tengah stim tengok kak suri,disuruh plak berdua-duan apa lagi beb.

Masuk keter, aku pun drive slow coz aku bajet terus balik rumah petang nanti kalau prob setel.

dulu mak aku bagi sewa rumah aku kat budak-budak perempuan kerja tu aku sekolah lagi jadi tak ada apa-apa la.diorang ni semua tu daripada aku,ada la dalam 1-3 sebab kuat study jadi aku tak fikir sangat tentang benda-benda tak elok walaupun aku ni kuat melancap.diorang ni memang seksi-seksi belaka.pakai baju tu kadang-kadang selak sampai kat aku masa tu tank ingat apa sangat.

kisahnya bermula masa aku balik cuti,kak tu aku panggil kak ogy,dia datang sini sebab ada kerja sikit jadi dia lepak rumah aku malam tu lebih kurang ada la pukul 1 lebih pergi dapur nak minum aku nak masuk bilik tidur aku,kak ogy datang kat kata nak borak ngan aku sebab lama tak jumpa masa kak tu sewa rumah aku,dia asyik senyum ja kat aku bila tengok aku pun ajak la kak ogy ogy dengan selambanya masuk bilik tu family aku dah tidur kak ogy memang seksi masa ogy pakai baju tidur yang kainnya jarang dan singkat.memang boleh nampak la body dia dah masuk aku diam ogy duduk atas katil aku ,aku lepak kat lantau orang borak-borak kita orang tengah borak tu,aku asyik tengok kak ogy je,memang power body kak ogy.kulit cerah satu ghairah gila bila tengok.tambah=tambah lagi bulu kat vagina kak ogy tak la lebat sangat,boleh la aku nampak vagina kak ogy.merah lagi vagina kak dara la katakan walaupun aku rasa kak ogy dah 26 ogy memang tak perasan mula-mula aku asyik pandang semacam ja kat dia,aku asyik pandang tetek dan vagina dia.tetek kak ogy boleh tahan juga,puting cerah memang nampak nyata puting kak ogy perasan je kak ogy tanya "kenapa pandang kak ogy macam tu?

"diam aje tapi dengan berani aku pun jawablah "kak ogy ni seksi la,kak ogy gunting ke bulu vagina kak ogy? "kata "tak ada apa".kitaorang masing-masing pandang antara satu sama kata "best la bau kak ogy,kak ogy pakai perfume apa? "kata "tak ada apa la,saja je,ghairah saya tengok kak ogy"ogy senyum disitu ja aku dah mula nampak tetek kak ogy dah naik stim.puting dah mula nampak lagi ogy tanya aku "pernah tengok ke kemaluan perempuan?

862 Comments

  1. Microsoft has announced plans to extend Live to other platforms such as handhelds and mobile phones as part of the Live Anywhere initiative.

Comments are closed.