Http main puki cikgu tudung tumblr com

Kebanyakannya kisah ini adalah kisah kawan aku dan juga kisah-kisah yang aku dengar dan boleh dipercayai kesahihannya. Tapi diorang ni tak satu kepala, jadi sorang masuk persatuan lain, sorang lagi masuk persatuan lain. Sebab semua kerja-kerja logistik budak-budak nak pupus ni la yang kena buat kerja. Tak tunggu lama, aku terus menjilat keliling tetek awek ni. Disedut-sedut isi daging tetek awek ni yang pejal sambil putting dia digigit pelan-pelan. sedapnya u jilat….." awek ni makin kuat mengerang sambil tangan dia makin ganas main kat konek aku.

Sesekali dia pergi ke pinggang dan sisi buah dada awek tu yang masih berbalut coli. Dia pun masukkan tangan dalam jubah awek tu yang dah terbukak bahagian depan. sesekali dia menyentuh buah dada awek tu dari tepi. Kali ni dia cuba merungkai tali coli awek tu walaupun agak susah last-last berjaya gak. Dari tetek sebelah kanan, ramas lak tetek sebelah kiri. Kawan aku lak pikir anak-anak yatim tu ada group lain jaga kat depan pun setuju je.

Tapi tak lah rapat sangat, sebab kalau kantoi susah nak lari. Kawan aku kalau tadi cuma setakat sentuh, kali ni jadi lebih berani. Dia pergi ke alur coli, ke tengkuk dan turun ke bawah balik. Tak taula kawan aku awek ni takut orang dengar atau memang tgh stim.

Tapi tanpa diduga awek tu berkata, "korang pergilah dulu. Kawan aku apa lagi, kalau tadi tanduk cuma sejengkal, sekarang dah jadi sehasta. Bila dah jauh kawan-kawan awek tu, dia terus rapat perlahan-lahan ke sebelah awek tu. Tapi nafas dia makin kencang macam kuda baru lepas lari satu pusingan padang lumba kuda. "Kita pegi tempat lain yang clear sikit jom" dengan suara dia yang slow dan tersekat-sekat.

Cikgu Muten tu bukan nama betul, nama samaran saja aku letak. Lepas tu, kawan-kawan awek tu tak berkata apa dan beredar. Awek tu masukkan tangan dalam bajunya, tanggalkan bra tanpa bukak jubah yang dipakai. Aktiviti meramas tetek ngan urut-urut batang antara kawan aku ngan awek ni berlangsung dalam 10 minit. Bila dah macam tu tetiba awek tu bisik kat kawan aku.

"Tak boleh jadi ni" kawan aku menumbuk tapak tangannya masa bercerita kat aku. Kawan aku dapat rasakan tetek awek tu mula mengeras. Tak pun dia betulkan jubah dia yang dah terbukak kat depan tu.

Kemudian dengan berani kawan aku ni masukkan tangan dalam tudung labuh awek ni sambil usap-usap macam mula-mula tadi. Kemudian dia try bukak butang jubah awek tu kat bahagian atas. Kemudian usap kat bahagian bra awek tu pelan-pelan, yela kawan aku takut gak awek tu tetiba menjerit. Jari-jari kawan aku ni mencelah cuba masuk ke dalam sarung coli awek tu untuk mencari isi yang pejal. Apalagi, bila dah macam tu tgn kawan aku tu terus kedepan, angkat coli awek tu keatas. Sambil awek tu terus maintain matanya kedepan konon-konon tengok ceramah. Awek tu dah tak kisah apa pun, bila gentel je putting, awek tu mengerang. Lagipun dia datang situ cuma nak tumpang dengar je ceramah bukan kena jaga anak-anak yatim tu. Angkat beg terus jalan kearah kawasan khemah pompuan. Kalau setakat tunggul kayu tengah jalan tu boleh la nampak. Tersembullah tetek awek ni yang tegang dan keras dengan puting yang dah terjojol. Masa ni awek ni mengeliat kegelian sambil tangan dia makin laju melancapkan batang kawan aku. Walaupun malam tapi takde la gelap sangat sampai tak nampak apa-apa. Dari bibir kawan aku terus pegi kat leher awek ni sambil menjilat kat leher awek ni.Dia duduk atas tanah dekat dengan awek yang sorang ni. Kawan aku usap-usap tangan dia kat panties awek ni yang dah lembap.Jangan terkejut pulak bila aku kata duduk atas tanah. Jadi hampar tikar, pasang spotlight, pasang PA sistem, jalan ceramah. Dimainkan jari dia kat celah puki awek di dari luar panties awek ni. Awek ni cuba tarik track suit dengan uwear kawan aku kebawah.Sambil mulut kawan aku main kat tetek awek ni, jari kawan aku menggentel kat biji kelentit awek ni.

38 Comments

  1. I became a sex worker because I felt that I did not have a choice.

  2. Imogen first started out as a straight character and she was making out with Eli and then as the season went on she started to develop feelings for Fiona so I would call her a bisexual character, but I think she just likes people in general.

  3. If you set the processing option to run the report in final mode, the system deletes records from the database if no corresponding records are in other tables.

  4. Over time we will be adding many of the features that our users had come to enjoy.

Comments are closed.