Pertama kali seks tumblr

Kitorang pun balik ke bilik masing2 selepas tu, Man kate bestnya malam tu. tapi kali ni bertanding pulak ngan member2 kat sebelah rumah (hostel). Sesi kitorang berakhir jam 12.35 malam, pekara yang sama pun berlaku ngan Man bersama senior yang sorang lagi.

Sejak tu dia contact aku..selalu col.pon tau serba sikit pasal dia.ni tak tinggal solat.la jugak kan...selalu nasihat aku.nasib baik aku tak penah kantoi ngan boyfren aku..selalu call dan cakap pasal feel.ni malas nak melayan..sampai kadang2 dia letak talifon sebab terasa ngan aku..selalu pujuk aku jumpa dengan dia..sepanjang aku kawan dengan dia aku dapat rasa dia ikhlas.aku tak boleh buat apa2 sebab aku dah ada boyfren...

Sampai satu hari dia telefon aku mintak tolong temankan dia pergi party sambut kejayaan dia dapatkan tender untuk staf syarikat mmg la akan jawab xnak.bukan penak kenal dia..jumpa pun tak pernah..pujuk aku...merayu kat aku.kata dia tak de kawan perempuan..tergelak aku dengar.kata dia betul2 mtk tlg..juagak cakap dia terima kalau lepas ni aku tak nak jumpa dia lagi.pon last2 setuju la..

Hari di tunggu tiba.datang ambil aku dekat campus aku...mula2 aku malu la..cakap pon malu2 lagi.lame2 aku buat biasa je.tgk dia ok je..dalam hati aku takut nak mampos.la kalu kantoi ngan boyfren aku tak ke nmampos.lame pas 2aku pon sampai tempat yang di tuju...tempat peranginan XXXXXXXX..

Bile sampai dia bawak aku masuk dalan satu banglo...perh!!!!

Pastu, die suluh aku masukan konek kedalam mulutnya, ah! Pastu, die suruh aku masukan konek ke dalam punggungnya.

Pastu lak die lancapkan konek aku, die pun lancapkan konek die gak. Dah empat puluh minit berlalu, aku mula nak pancut.

Abang pun mula meraba dan bermain dengan konek aku yang panjang tu, dalam 6/7 inci.

Die bukak baju aku dan seluar aku, sampai tertinggal seluar dalam jer ( masa tu aku pakai thong) Mungkin die malas nak bukak.

besar gile..semua ada..karaoke..complete semua nya..dalam tu aku tengok de laki n pempuan y umo da jaoh sangat ngan aku..lewat 20-an sampai la lewat 40 an.bukan main mase 2..semua orang ingat aku girlfen si mamat ni..buat tak dengar je..2 dia bawak aku pegi satu bilik..memeng cantik gile...terpegun aku..macam puteri aku rase.suruh aku mandi n bersiap untuk makan dan karaoke.pon keluar tutup pintu..kate bilik dia dekat sebelah..dalam hati aku tertanya2 lagi betul ke mamat ni..perasaan takut memang ak pernah hilang dari hati aku..dah penat sangat aku malas nak layan perasaan aku..pon pegi mandi...dalam setangah jam aku pun keluar.pakai coli ngan panties.make up dulu baru aku pakai seluar...tengah2 aku pakai seluar tibe2 pintu bilik aku kena ketuk.ape lagi..gelabah la.la separuh bogel.sempat aku ciap pakai seluar pintu bilik aku terkuak..tergamam aku.la tak pakai baju..seluar tak berzip.tengok M pon terkejut.terus tutup balik pintu..

Comments are closed.