www korea kakak cucu sex - Sedapnye burit mak datin bayak air

Kalau gua bergerak sikit je ke depan, musti pelir keras gua ni akan kena belakang dia. Nancy, you pandai tak buat urut akupuntur (seni cucuk-cucuk cina tu, takkan lu tak tahu).

sedapnye burit mak datin bayak air-49

Gua guna habis tektik, dalam rumah gua pakai spender je depan dia.

Gua baca ayat..buat berulang kali masa tengah nonton TV.

Muka dia tak le secantik Nasha atau Erra, tapi body tu mak oii....macam model. masa dia masuk bilik air, gua sengaja lintangkan batang gua supaya nampak jelas, bila dia keluaq nanti....mesti dia naik siok.

Rumah gua ni, kalau lu nak tahu....boleh panjat siling and then boleh naik atas bumbung toilet.

Gua dengar suara dia sengau sikit bila bercakap semasa hidung dipicit. Tiba-tiba biji lada hitam yang ada kat tangan gua jatuh terus. Amoi pun terus tampar peha gua, sikit lagi dekat nak kena konek. Lepas tu.pun cakap kat dia: Nancy, kalau le tangan you salah lepuk, kena 'benda ni', bahaya you nanti. Dua belah tangan dia genggam penumbuk dan mula tumbuk kat lutut gua. mulut dia pulak tak berhenti mengomel dalam dialek foochow. Gua paut badannya sehingga dia jatuh terjelepuk atas riba gua.

Gua pegang kedua pergelangan tangannya dan tarik sehingga dengan badannya sekali naik ke atas. Ishhh...takkan le basuh kencing camtu, sampai dah dekat 5 minit masih tenyeh cipap....dia masih ada lagi. Gua cakap, masuk bilik fail kejap, nak nengok kes yang gua nak selesai minggu depan. Lalu Nancy pun mula le meliukkan tengkuknya ke bahu gua. tangan pula tengah meramas, lama-lama gua rasa tetek dia makin membesar, dah tak padan dengan telapak tangan gua...... Lalu, gua gesel tengkuk dia, lama-lama gua naik sikit ke pangkal telinga. Mulut gua pulak macam orang pedas..konon sakit sangat bila dia cucuk ke telapak tangan. Tapi, yang dok melancap dalam toilet tadi tu menatang bende?

Comments are closed.