Www awek comel buat aksi ghairah

Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan berharap supaya mereka meneruskan kerja mulia mereka memuaskan nafsu lelaki-lelaki di KL ini. Bohsia di dalam cerita aku ini masih bekerja di Subang dan aku masih simpan koleksi gambar bogel bohsia Subang ni. Nikan rumah I, tak pasal naya jek kang” kata aku sambil mendengar Az ketawa terkekel-kekel dalam telepon.

www awek comel buat aksi ghairah-21

Aku hanya meminta air sejuk sambil menelan air liur melihat buah dada Susan yang terbonjol di sebalik baju singletnya. Faris menggeliat perlahan sambil menolak punggungnya ke atas seolah menikmati mimpi indahnya. Seronok melihat Faris menggeliat apabila zakarnya dihisap dan dikulum setiap pagi tanpa disedarinya.

Susan datang dengan segelas air dan duduk disebelah ku. Aku teruskan lagi menjilat dan mengulum kepala zakar Faris. Kadang2 tu, Faris akan tersentak dan terjaga apabila aku mengigit manja kepala zakarnya.

Aku sampai di Jeti Lumut pukul tengahari, terus aku tahan teksi menuju ke Sitiawan. Aku katakan Az yang telepon aku sebab aku tau takda orang lain yang panggil aku Izal melainkan Datin Hazlina. I balik nie pon emergency jek nie sebab ade urusan sikit nak diselesaikan kat sini.

Turun di KFC dan makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket aku merayap.

Dia hanya berseluar pendek yang amat pendek dan bersinglet. Aku rapatkan mulutku ke kepala zakar Faris dan menjilatnya. Itulah antara aktiviti ku diwaktu pagi setiap hari.

Terserlah susuk tubuhnya yang menggiurkan dan putih melepak itu. Susan tersenyum dan mempersilakan aku duduk sambil bertanya aku nak minum apa. Aku larikan lidahku disekeliling takuk kepala zakar Faris. Samada untuk mengejutkan Faris bangun setiap hari untuk bekerja ataupun untuk menyambung lagi aktiviti pada malam sebelumnya.

Terus aku merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus……..sambil minum tu aku bersidai la kat tepi tangga. punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady D brunette colour…….pakai jeans ketat stone-washed…….cutting body 32 24 32 (lebih kurang)…..tinggi lampai, hitam manis (favourite colour aku)…….tengah terhegeh – hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg….beli ntah! Kini selepas seminggu kat JB, aku balik semula ke Pahang pasal ada sikit hal keluarga yang perlu aku selesaikan. sampai hati tak phone I yang u nak balik yeee…Takpe lahhhh” bunyi suara Datin Hazlina dengan penuh manja seperti orang merajuk.

Read the rest of this entry » Saperti yang aku janji, kini aku paparkan mainan aku dengan Az dalam adegan seks bontot. Aku berlepas dari JB jam 2 pagi Sabtu tu dan sampai rumah jam 8.15 pagi.

Aku merasa gementar dan naik stim sebab bau perfume Susan yang sungguh menggoda. Seketika kemudian zakarnya semakin keras dan berdenyut2 ku rasakan. Dengan zakar yang menegang itulah, dia akan bangun dan menuju ke bilik air untuk mandi.

Comments are closed.